Scootmobiel huren

Een scootmobiel van Scootmobile4all
Wanneer u voordelig een scootmobiel wil huren, dan kunt u goed terecht bij Scootmobile4all in Hoorn. Bij deze winkel kunt u zo'n scootmobiel niet alleen huren, maar ook voordelig kopen, leasen of huurkopen.

Een scootmobiel huren bij Scootmoibile4all
Wanneer u besluit om een scootmobiel te huren bij Scootmobile4all, dan kunt u bij deze winkel kiezen uit twee verschillende typen, namelijk de Oblix en de Astrix. Wanneer u besluit om een scootmobiel van het type Oblix te huren, dan kiest u voor een zeer snelle scootmobiel. Deze scootmobiel heeft namelijk een topsnelheid van maar liefst drieëntwintig kilometer per uur. Die snelheid kan na het huren echter ook worden begrensd. Verder kiest u met het huren van een scootmobiel type Oblix voor het huren van mooie en onderhoudsvriendelijke scootmobiel. Als u besluit om de Astrix te huren, dan kiest u voor een minder snelle, maar wel zeer compact opvouwbare scootmobiel, die natuurlijk net zo milieuvriendelijk, gemakkelijk in onderhoud en betrouwbaar als de Oblix is.

Contact
Voor meer informatie over het huren, kopen, leasen of huurkopen van zo'n scootmobiel van topkwaliteit van Scootmobile4all kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met Scootmobile4all.

Scootmobiel scootmobielen | Scootmobiel kopen | Gebruikte scootmobiel kopen | Snelle scootmobiel | Scootmobiel huren

Route


Social media

scootmobiel Oblix

Zeven zekerheden van Scootmobile4all

  1. Alle nieuwe scootmobielen standaard met 5 jaar garantie *.
  2. Afleverkosten, stokhouder en mandje standaard gratis op nieuwe scootmobielen.
  3. 2 weken omruilgarantie.
  4. 48 uur mobiliteitsservice.
  5. Lease, huurkoop en huur mogelijk voor iedereen.
  6. Onderdelen en accu's van eigen modellen op voorraad en montage in eigen beheer.
  7. laagste prijsgarantie, onderbied iemand onze prijs krijgt u het verschil terug.

Algemene Voorwaarden