Skip to content
Tweedehands scootmobiel

Op zoek naar een tweedehands scootmobiel?

Op zoek naar een scootmobiel? U kunt voor een gloednieuwe kijken, maar een tweedehands scootmobiel is zeker ook een goede keus. 

 

Onze occasions zijn in goede staat én voordeliger dan een nieuwe. Win-win dus!

 

Scootmobiel tweedehands marktplaats

Misschien hebt u al georiënteerd op het internet voor het aanschaffen van een gebruikte scootmobiel. Marktplaats is bijvoorbeeld een populaire plek om te zoeken. Maar hoe weet u zeker dat dit betrouwbaar is? De modellen die worden aangeboden kunnen bovendien zeer gedateerd zijn. Zonde van het geld! 

2e hands scootmobiel bij ons

Uiteraard kunt u ook kiezen voor zekerheid en bij Scootmobile4All een gebruikte scootmobiel kopen. Wij kijken goed welke modellen wij terugnemen, herstellen deze waar nodig en maken ze weer gebruiksklaar. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wel zo fijn. 

 

Ons aanbod met gebruikte scootmobielen verandert continu en  de prijzen beginnen al vanaf een paar honderd euro. Kunt u in ons gebruikte aanbod niet vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op om de modellen en mogelijkheden even te bespreken. Wij staan voor u klaar!

Hier kan je op rekenen

Onze 7 zekerheden

Met onze scootmobielen kunt u jaren vooruit. Wij zijn 110% overtuigd van de kwaliteit en daarom bieden we onder meer standaard vijf jaar garantie op alle nieuwe scootmobielen.

Kom langs in onze showroom

Wilt u een gebruikte scootmobiel kopen? Kom gerust langs in onze showroom en dan gaan we samen op zoek naar een scootmobiel die bij u past. Maak een proefrit en ontdek welk model het beste bij u past. Maak een afspraak via 0229-211740.

TAXI-service

Wilt u naar de showroom komen, maar heeft u geen vervoer? Maak dan gebruik van onze TAXI-service! Dit verplicht u tot niets en is gratis door heel Nederland.

Of liever een thuisdemo?

Wilt u een scootmobiel kopen, maar weet u niet precies welke? Vaak twijfelen mensen tussen twee of drie modellen. Dat is bij ons geen probleem. Plan een thuisdemo in (gratis) en wij komen vrijblijvend langs met de gekozen modellen. Dit verplicht u tot niets, het is onderdeel van ons werk!

scootmobiel-kopen

Samen vinden we de scootmobiel die bij u past

Maak een afspraak

Benieuwd naar welke scootmobielen wij verkopen? Kom dan gerust bij ons langs in de showroom. 

Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Vraag dan een kosteloze thuisdemo aan. We maken dan op korte termijn een afspraak om langs te komen!

Bel ons