Skip to content
Scootmobiel huren

Scootmobiel huren

Huur bij ons eenvoudig een scootmobiel! Want naast ons koopaanbod, hebben wij diverse modellen voor verhuur. Dus ben jij op zoek naar een scootmobiel? Omdat je bijvoorbeeld wordt geopereerd? Of omdat er iemand op bezoek komt die mindervalide is? Wat de reden ook mag zijn, je bent bij ons aan het juiste adres!

 

Flexibel en snel een scootmobiel huren

Stel je gaat op vakantie, maar bent mindervalide en je wilt liever niet je eigen scootmobiel meenemen. Dan is het wel zo handig als je er eentje kunt huren. Doordat wij door heel Nederland een scootmobiel kunnen laten bezorgen, kunnen wij deze ook op jouw vakantieplek laten bezorgen. Of je krijgt iemand op bezoek die mindervalide is en diegene kan niet eenvoudig een scootmobiel meenemen. Ook dan kunnen wij er eenvoudig eentje bezorgen.

Scootmobiel huren Rotterdam

Amsterdam, Den-Haag, Utrecht, Haarlem of scootmobiel huren Eindhoven: wij bezorgen op iedere locatie.

Tarieven scootmobiel huren

De kosten verschillen per model en hangt uiteraard ook af van hoe lang je de scootmobiel wilt huren. Bij ons kun je een scootmobiel al huren vanaf €3,50 per dag! En wil je een scootmobiel huren Amsterdam? Dan bedragen de transportkosten €60,- (evenals in heel Noord-Holland).

 

Voor een standaard scootmobiel zijn onze tarieven;

 

 

Per dag

1 week

€ 7,50

1 maand

€ 6,50

2 maanden

€ 5,50

3 maanden

€ 4,50

>3 maanden

€ 3,50Extra details:

  • Al onze tarieven zijn inclusief BTW.
  • Transportkosten bedragen €60,00 in Noord Holland (retour). Voor de rest van Nederland zijn de transportkosten op aanvraag.
  • €300,00 borg.
  • De verzekering kost €15,00 per maand of een evenredig gedeelte ervan.

 

Hier kan je op rekenen

Onze 7 zekerheden

Met onze scootmobielen kunt u jaren vooruit. Wij zijn 110% overtuigd van de kwaliteit en daarom bieden we onder meer standaard vijf jaar garantie op alle nieuwe scootmobielen.

Kom langs in onze showroom

Wilt u een gebruikte scootmobiel kopen? Kom gerust langs in onze showroom en dan gaan we samen op zoek naar een scootmobiel die bij u past. Maak een proefrit en ontdek welk model het beste bij u past. Maak een afspraak via 0229-211740.

TAXI-service

Wilt u naar de showroom komen, maar heeft u geen vervoer? Maak dan gebruik van onze TAXI-service! Dit verplicht u tot niets en is gratis door heel Nederland.

Of liever een thuisdemo?

Wilt u een scootmobiel kopen, maar weet u niet precies welke? Vaak twijfelen mensen tussen twee of drie modellen. Dat is bij ons geen probleem. Plan een thuisdemo in (gratis) en wij komen vrijblijvend langs met de gekozen modellen. Dit verplicht u tot niets, het is onderdeel van ons werk!

scootmobiel-kopen

Samen vinden we de scootmobiel die bij u past

Maak een afspraak

Benieuwd naar welke scootmobielen wij verkopen? Kom dan gerust bij ons langs in de showroom. 

Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Vraag dan een kosteloze thuisdemo aan. We maken dan op korte termijn een afspraak om langs te komen!

Bel ons