Skip to content
Snelle scootmobiel

Geniet van een snelle scootmobiel

Een snelle scootmobiel is perfect wanneer u langere afstanden in een kortere tijd wilt afleggen. Als bestuurder van een snelle scootmobiel rijdt u iedereen voorbij. Vergeet vooral niet te toeteren wanneer u mensen op hun traditionele scootmobiel inhaalt.


Waar moet u op letten?

Onze scootmobielen rijden tussen de 20 en 25 km/h en daarbij tussen de 40 à 50 km ver. Bij de aanschaf van een snelle scootmobiel is het belangrijk om op de veiligheid te letten en de verkeersregels te respecteren. 


Qua veiligheid zijn onze scootmobielen voorzien van:

  • Verlichting (waaronder richtingaanwijzers);
  • Spiegels;
  • Anti-kiepwieltjes;
  • Voor- en/of achterbumpers;
  • Zwaar uitgevoerde remmen of ons eigen exclusieve auto-gas stopsysteem;
  • Optioneel: veiligheidsgordel
snelle scootmobiel

Opvoeren van uw scootmobiel

Uw oude scootmobiel opvoeren is waarschijnlijk een aantrekkelijk idee, maar geen goed idee. Naast dat dit volgens de wet niet is toegestaan, is het ook nog eens gevaarlijk. Nieuwe modellen zijn over het algemeen gemakkelijker te bedienen en voldoen aan de laatste veiligheidsstandaarden.

Kom langs voor een pitstop

Met de hoge snelheden en het aantal kilometers die u als bestuurder van een snelle scootmobiel aflegt, is het belangrijk dat uw wagen in topconditie verkeert. 

 

Al onze nieuwe scootmobielen worden geleverd met 5 jaar garantie. Waarbij om de 20 maanden een onderhoudsbeurt a 175 euro nodig is (te betalen na uitvoering). We adviseren u daarom om één keer per jaar bij ons langs te komen voor een onderhoudsbeurt. 

Samen vinden we de scootmobiel die bij u past

Maak een afspraak

Benieuwd naar onze snelle scootmobielen? Kom dan gerust bij ons langs in de showroom. 

Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Vraag dan een kosteloze thuisdemo aan. We maken dan op korte termijn een afspraak om langs te komen!

Bel ons