Skip to content
Thuisdemo

Een korte uitleg

Wij verzorgen proefritten aan huis

Tijdens een thuisdemo komen wij bij u langs met een aantal verschillende scootmobielen en kunt u testritjes maken in uw eigen omgeving. Deze thuisdemonstratie is gratis en verplicht u tot niets.

 

Hoe werkt een thuisdemonstratie?

Wanneer u een thuisdemo aanvraagt, nemen wij contact op om te bespreken welke scootmobiel modellen u graag wilt proberen. We prikken een datum en komen langs op het gewenste tijdstip. 

 

Voordat u op de scootmobiel stapt, geven wij eerst een uitgebreide uitleg over het model. Ook begeleiden we u met het testrijden. Vervolgens kunt u een proefrit maken in uw eigen woonomgeving. Het voordeel hiervan is dat u direct ervaart welke scootmobiel het beste bij uw dagelijks leven past. U merkt de verschillen qua vering, snelheid, draaicirkel en sturing.

Geen enkele verplichting!

Indien gewenst kunnen we de gekozen scootmobiel direct bij u achterlaten. Maar ook als u het achteraf niks vindt, is dat geen probleem. Onze thuisdemo is bij uitstek bedoeld om u zo goed mogelijk te helpen om de juiste keus te maken. Het is onderdeel van ons werk en verplicht u tot niets.


Spoed?

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u snel een keus maken? Is uw oude scootmobiel stuk en wilt u snel een nieuwe? Geef ons een belletje en we komen binnen 2 werkdagen bij u langs.

Een vrijblijvende demo

Thuisdemo aanvragen

Heeft u haast?

Spoed demo?

Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u snel een keus maken? Is uw oude scootmobiel stuk en wilt u snel een nieuwe?
Geef een belletje en we komen vandaag of morgen langs.

Bel ons