Skip to content
Opvouwbare Scootmobiel

Op zoek naar een opvouwbare scootmobiel?

De opvouwbare scootmobiel is ideaal voor in huis, omdat, zoals de naam misschien al weggeeft, u de scootmobiel gemakkelijk in elkaar kan klappen en opbergen. De opvouwbare scootmobiel neemt daarom veel minder ruimte in en is hierdoor, in sommige gevallen, veel handiger dan een groot en zwaar regulier model. Daarnaast is de inklapbare scootmobiel door zijn lichte gewicht en wenbaarheid perfect voor zowel binnenshuis als korte afstanden in uw woonplaats.

 

Met de opvouwbare scootmobiel krijgt u uw onafhankelijkheid terug

De opvouwbare scootmobiel is ideaal voor mensen die slecht ter been zijn. Doordat u een stuk minder afhankelijk bent van andere om bezigheden buitenshuis te kunnen ondernemen, krijgt u een groot stuk van uw onafhankelijkheid weer terug. We kunnen ons goed voorstellen dat het soms moeilijk is om andere om hulp te vragen wanneer u vrijwel uw hele leven al onafhankelijk bent geweest. Een opvouwbare scootmobiel biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw eigen boodschappen te doen of een rondje om het blok te rijden wanneer het lekker weer is.

Vouwixx
Idefixx

Neem uw mobiliteit mee op pad

Met een opvouwbare scootmobiel wordt het een stuk makkelijker om uitstapjes te maken. De compacte scootmobiel is gemakkelijk op te vouwen en past hierdoor al snel in achterbak van een auto. Zo maakt u het voor uzelf makkelijker om weer een keertje mee uit eten te gaan of met uw kinderen en/of kleinkinderen een uitstapje te maken. Een opvouwbare scootmobiel is zelfs zo compact dat u het mee kan nemen in het vliegtuig. Zo neemt u uw mobiliteit zonder probleem overal mee naartoe en kan u zonder probleem op reis.

Bespaar niet alleen tijd, maar ook geld

Over het algemeen is een opvouwbare scootmobiel in vergelijking met een normale scootmobiel een stuk goedkoper. Daarnaast is het een stuk makkelijker om even snel de scootmobiel te pakken dan een rit te regelen via iemand anders. Een win-win situatie dus!

Hier kan je op rekenen

Onze 7 zekerheden

Met onze scootmobielen kunt u jaren vooruit. Wij zijn 110% overtuigd van de kwaliteit en daarom bieden we onder meer standaard vijf jaar garantie op alle nieuwe scootmobielen.

Kom langs in onze showroom

Weet u niet zeker welke opvouwbare scootmobiel het beste bij u past? Kom gerust langs in onze showroom en dan gaan we samen op zoek naar de perfecte inklapbare scootmobiel die bij u past. Maak een proefrit en ontdek welk model het beste bij u past. Maak een afspraak via 0229-211740.

 

TAXI-service

Wilt u naar de showroom komen, maar heeft u geen vervoer? Maak dan gebruik van onze TAXI-service! Dit verplicht u tot niets en is gratis door heel Nederland.

 

Of liever een thuisdemo?

Wilt u een scootmobiel kopen, maar weet u niet precies welke? Vaak twijfelen mensen tussen twee of drie modellen. Dat is bij ons geen probleem. Plan een thuisdemo in (gratis) en wij komen vrijblijvend langs met de gekozen modellen. Dit verplicht u tot niets, het is onderdeel van ons werk!

scootmobiel-kopen

Bespaar niet alleen tijd, maar ook geld

Over het algemeen is een opvouwbare scootmobiel in vergelijking met een normale scootmobiel een stuk goedkoper. Daarnaast is het een stuk makkelijker om even snel de scootmobiel te pakken dan een rit te regelen via iemand anders. Een win-win situatie dus!

Samen vinden we de scootmobiel die bij u past

Maak een afspraak

Benieuwd naar welke scootmobielen wij verkopen? Kom dan gerust bij ons langs in de showroom. 

Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Vraag dan een kosteloze thuisdemo aan. We maken dan op korte termijn een afspraak om langs te komen!

Bel ons