Skip to content
Overdekte scootmobiel

Handig: een overdekte scootmobiel

Wanneer je nou afhankelijk bent van een scootmobiel, om bijvoorbeeld je boodschapjes te doen of om op visite te gaan, dan is het niet heel prettig als het regent of zelfs hagelt. En een paraplu vasthouden is niet handig óf zelfs veilig. Een scootmobiel met overkapping biedt oplossingen!


Scootmobiel met dak

Dankzij een overdekte scootmobiel zit jij lekker droog en kun je comfortabel naar je bestemming toe! Er zijn veel verschillende merken en modellen op de markt. Maar het grootste verschil zit ‘m in de overkapping: volledig gesloten of aan de zijkanten open. De volledig gesloten overkapping scootmobiel, zien eruit als een soort mini-autootjes. De scootmobiels, met open zijkanten, laten dus nog wel wind door.

Overdekte scootmobiel voor 2 personen

Het kan natuurlijk zijn dat een eenpersoons overdekte scootmobiel te klein is. Jullie wonen samen of er gaat vaak iemand mee op pad; de boodschappen wil je makkelijk mee kunnen nemen of misschien heb je een huisdier? Allemaal redenen om te kiezen voor een scootmobiel voor 2 personen. En gelukkig zijn deze modellen er ook! Bij zowel de volledig afgesloten als de open (zijkanten) variant. Uiteraard zijn deze iets prijziger, maar je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de ruimte.

Overdekte scootmobiel met verwarming

Droog én warm overkomen? Bij een volledig gesloten scootmobiel (met dak) is dit mogelijk. Het is alleen niet standaard, dus kijk hier goed naar! Onze Aerobus is wel voorzien van een kachel. Handig, voor in de koude wintermaanden. Doordat je al stilzit, is een overdekte scootmobiel met verwarming wel zo comfortabel.


Koop of huur een scootmobiel overdekt!

Dus je bent geïnteresseerd in een scootmobiel met overkapping? Wij snappen dat! Zit heerlijk droog, warm en comfortabel terwijl je onderweg bent. Bij Scootmobile4All bieden wij onze Aerobus. Een stoer model met zijdeuren en drie wielen. Je zit dus volledig droog! Voor een kleiner prijsje bieden wij ook de Panaromixx aan. Deze heeft vier wielen en een dak aan de bovenkant voor evengoed een droge reis.

 

Meer weten of andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

scootmobiel kopen


Onze scootmobielen zijn voorzien van:

  • Verlichting;
  • Richtingaanwijzers;
  • Spiegels;
  • Anti-kiepwieltjes;
  • Voor- en/of achterbumpers;
  • Zwaar uitgevoerde remmen of ons eigen exclusieve auto-gas stopsysteem;
  • Optioneel: veiligheidsgordel.

Hier kan je op rekenen

Onze 7 zekerheden

Met onze scootmobielen kunt u jaren vooruit. Wij zijn 110% overtuigd van de kwaliteit en daarom bieden we onder meer standaard vijf jaar garantie op alle nieuwe scootmobielen.

Kom langs in onze showroom

Wilt u een scootmobiel kopen? Maak een proefrit en ontdek welk model het beste bij u past. Kom gerust langs in onze showroom en dan gaan we samen op zoek naar een scootmobiel die bij u past. Maak een afspraak via 0229-211740.

 

TAXI-service

Wilt u naar de showroom komen, maar heeft u geen vervoer? Maak dan gebruik van onze TAXI-service! Dit verplicht u tot niets en is gratis door heel Nederland.

 

Of liever een thuisdemo?

Wilt u een scootmobiel kopen, maar weet u niet precies welke? Vaak twijfelen mensen tussen twee of drie modellen. Dat is bij ons geen probleem. Plan een thuisdemo in (gratis) en wij komen vrijblijvend langs met de gekozen modellen. Dit verplicht u tot niets, het is onderdeel van ons werk!

scootmobiel-kopen

Samen vinden we de scootmobiel die bij u past

Maak een afspraak

Benieuwd naar welke scootmobielen wij verkopen? Kom dan gerust bij ons langs in de showroom. 

Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Vraag dan een kosteloze thuisdemo aan. We maken dan op korte termijn een afspraak om langs te komen!

Bel ons