Skip to content
Aankoopmogelijkheden

Praktisch en handig

Bepaal zelf hoe je betaalt

Bij Scootmobile4all bepaalt u zelf hoe u uw scootmobiel betaalt. Onze adviseur heeft een mobiel pinapparaat bij zich om meteen af te rekenen. Maar u kunt uw scootmobiel ook leasen of huren. Of kies voor een aantrekkelijke combinatie van huren en kopen. Vraag naar de gunstige voorwaarden!

Dit is er allemaal mogelijk

Bekijk de mogelijkheden

Huur

Heeft u voor een kortere periode een scootmobiel nodig? Bijvoorbeeld omdat u op vakantie gaat, of omdat u door een ongeluk tijdelijk minder valide bent

Huurkoop

Betaal 50% plus de eerste maand aflossing vooraf. Daarna afbetalen volgens een afgesproken bedrag. Flexibel en eenvoudig!

Lease

Bij het leasen van een scootmobiel blijft de scootmobiel eigendom van Scootmobile 4 All. Hierdoor heeft u de lusten en wij de lasten. U rijdt altijd een splinternieuwe scootmobiel

Zelf aanschaffen

Maak een keuze uit ons assortiment aan hyper-moderne scootmobielen. Er is voor iedereen wat, elke scootmobiel is uniek!

Praktisch en handig

Thuisdemonstratie

Geïnteresseerd maar nog niet helemaal overtuigd? Vraag een vrijblijvende thuisdemonstratie aan! Je kan op die manier zelf ervaren hoe het voelt en werkt. Erg fijn voor als je het moeilijk vind een keuze te maken.

Meer informatie

Brochure

Download de brochure om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wil je meer informatie over een product? Neem contact op en wij helpen je verder. 

Bel ons