Gebruikte scootmobiel kopen

Scootmobile4all
Wanneer u een nieuwe of een gebruikte scootmobiel wil kopen, dan kunt u daarvoor goed terecht bij Scootmobile4all in Hoorn. U vindt hier namelijk niet alleen een nieuwe scootmobiel in twee verschillende typen, maar u kunt er ook een goede gebruikte scootmobiel kopen. Wanneer u besluit om zo'n gebruikte scootmobiel te kopen, dan krijgt u hierop een half jaar volledige garantie.

Een nieuwe of een gebruikte scootmobiel in twee verschillende typen kopen
Wanneer u besluit om een nieuwe of een gebruikte scootmobiel te kopen bij Scootmobile4all, dan kunt u kiezen uit twee verschillende typen. Bij Scootmobile4all kunt u namelijk een nieuwe of een gebruikte scootmobiel kopen van de typen Oblix en Astrix..
De eerste nieuwe of gebruikte scootmobiel die u bij deze winkel kunt kopen is de Oblix, een mooie en zeer snelle scootmobiel met een topsnelheid van drieëntwintig kilometer per uur. Indien gewenst kan de snelheid begrensd worden. De tweede soort scootmobiel die u kunt kopen in Hoorn is de Astrix. Ook van dit model kunt u bij Scootmobile4all een nieuwe of een gebruikte scootmobiel kopen. Deze scootmobiel is niet zo snel als de Oblix, maar wel zeer compact opvouwbaar en daardoor eenvoudig te vervoeren. Naast deze twee types scootmobiel heeft Scootmobile4all nog diverse gebruikte scootmobielen van andere merken voor scherpe prijzen in de aanbieding.

Contact
Voor meer informatie over de nieuwe of gebruikte scootmobielen van Scootmobile4all of wanneer u een nieuwe of gebruikte scootmobiel wil gaan kopen, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met Scootmobile4all.

Snelle scootmobiel | Scootmobiel huren | Scootmobiel scootmobielen | Scootmobiel kopen | Gebruikte scootmobiel kopen

Route


Social media

scootmobiel Oblix

Zeven zekerheden van Scootmobile4all

  1. Alle nieuwe scootmobielen standaard met 5 jaar garantie *.
  2. Afleverkosten, stokhouder en mandje standaard gratis op nieuwe scootmobielen.
  3. 2 weken omruilgarantie.
  4. 48 uur mobiliteitsservice.
  5. Lease, huurkoop en huur mogelijk voor iedereen.
  6. Onderdelen en accu's van eigen modellen op voorraad en montage in eigen beheer.
  7. laagste prijsgarantie, onderbied iemand onze prijs krijgt u het verschil terug.

Algemene Voorwaarden